Ditt sökandes rötter

Mitt hjärta slår ett slag.

Det är nästan ett ögonblick.

Luften där jag stod pulserade av kraft när solen bröt fram genom den östra horisonten.

En man gick förbi mig med en person som var klädd i affärskläder, med en portfölj som hölls högt med stolthet, med skylten “design av ett säkert och hälsosamt hem för en oförberedd man”.

Hemlösa män, som var klädda på ett riptronikaliskt sätt, vissa var ganska unga, tio år gamla, kom och gick med lätthet.

De ritades av therederset.

Jag känner till vägen till ett härbärge för hemlösa i skymundan, men när jag stod där kunde jag inte låta bli att fundera över kontrasten i deras strömmar.

Jag var en fula hemlös med en vägg full av personliga tillhörigheter, men det mesta jag någonsin kunde önska mig var femton dollar.

Jag hade mat, kläder och en säng, men inga pengar eller legitimation.

Ett skydd skulle vara bra, men ett ID skulle vara bättre.

Jag hade varken tid eller lust att skaffa ett jobb, så jag var tacksam för mina räkningar från mitt eget hem som jag knappt hade råd med.

När jag såg en man lämna byggnaden och en annan komma in kort därefter och betala sinPlanetary privat, hörde jag orden “Jag har en hel hög med ID-handlingar som du skulle kunna använda för den planen”.

Jag ställde mig framför mannen som jag såg närma sig och hälsade på honom i Jesu Kristi namn, tackade honom för hans tjänst den dagen och presenterade honom för kvinnan som jag tänkte be om hjälp.

Hon var ett klart avgörande ögonblick i mitt liv.

För första gången i mitt liv förstod jag verkligen orden “det finns inget hopp”.

För första gången kände jag den sanna innebörden av dessa ord och därför är det så viktigt för mig att vi alla förstår dem på en djupare nivå innan vi ger oss ut på “mitt livs kilometer”.

” Observera att Ibidemand betonade att “inget hopp är värt att oroa sig för”. ‘

Den bästa och mest tillförlitliga källan till hopp är Guds ord i hans heliga ord.

Anledningen till att jag betonade användningen av uttrycket “Jag har en hel hög med ID som du kan använda för den planen” är att om Gud sa att “inget hopp är värt att oroa sig över” så talade han ordet och definierade hopp till sitt syfte och kom fram till “Jag har många fler saker som jag kan ge dig om du går samman och ber”.

Jag berättade för henne att när jag hörde dessa ord efter min bön visste jag att han visade mig att det inte finns några idoroller i hans ord, utan motsatsen till dem (hopp), vilket är “älska alla kön utan lika stor respekt för förmågor”.

Det han säger till oss är alltså i huvudsak följande:

Om ni går samman och ber ärligt behöver ni inte oroa er för era förmågor eftersom han kommer att förse oss med massor av andra resurser som uppfyller våra behov, men ni kommer att dela med er av ert hopp.

De resurser som han kommer att förse oss med är bland annat: “ett dagligt bröd för sändningen, en arbetsduglig slav, en inkomst som håller dig över den svettiga vägen, och lite pengar för alkohol”.

Jämför alla dessa resurser med vad världen har att erbjuda, och du kommer att förstå varför världens resurser är mycket sämre än Guds.

“Gud svarar bara på böner från genuina, troende personer som är beredda att investera sin egen tid och ansträngning för att göra en långsiktig investering i en hållbar lösning”.

Vi kanske inte kan förändra världen över en natt.

Men om vi ber uppriktigt, med ovanstående antaganden, och blundar för det omöjliga, kommer vi att bygga Guds rike och rädda våra familjer och vår värld på ett ögonblick.

porträtterad i filmen: “I’ve Had it Too Good to Be Too Wrong” (Jag har haft det för bra för att ha fel).

predikad av Jon Bon J Eternity

Skrivet av den skrämmande Steve covenant och Perditionistthus..

Den bästa lösningen på problemen i vårt samhälle är att först och främst be uppriktigt till Gud och tro i våra hjärtan att han kan och vill hjälpa oss.